22 MART

Ala kardeşler el birliğiyle Milli Eğitim, Emniyet de insanları ailecek mağdur ededursun günü geldiğinde ailecek yargılanıp içeri atılacaklar
E.Ala’nın yeni emrinde emniyet mensuplarının açığa alınmasıyla birlikte, yakın çevrelerinin de fişlenip görevlerinden alınması var.
Teşkilat peşpeşe 3 anket yaptı. İstanbul’da Topbaş yapılan ankette üç puan geride çıkınca harekete geçildi gövde gösterisi yapacaklar.
İstanbul mitingini şova dönüştürecekler. Kazlıçeşmede mitingin havası Gezi’nin etksini kırdığı gibi bunun da oyları arttıracağı kanısındalar
İlçe teşkilatlarına haber salındığı gibi Marmara bölgesi de harekete geçirildi. Diyarbakır’daki kalabalık BB’yi sinirlendirip kıskandırdı.
BB, Nevruz kalabalığını göstererek ‘Böyle bir çalışma yapamadınız’ dedi. Artvin sönük geçince morali alt üst oldu.İstanbul onu rahatlatacak
İstanbul ne kadar kalabalık olursa olsun Topbaş kaybedecek ve sen rahatlayamayacaksın. Çünkü artık bir hırsız olarak halka hitap ediyorsun.
1. BB’ye çakma suikast yapıp kahramanlaştırma fikri H.Fidan ve karapropaganda ekibinin fikriydi.E.Olçak’ın olayın içinde parmağı var.
2. Çakma suikast kararı 17 Aralık’tan çok önce alınmıştı. Yolsuzluk operasyonu seçimden önce yapılmaz diye düşünülüyordu.
3. Çakma suikastle seçimde büyük zafer kazanılıp suikastı Camia denedi diye algıyı şekillendirip bu gün yapıldığı gibi tasfiyeler olacaktı.
4.Tepelerine beklemedikleri anda inen 17 Aralık’la birlikte çakma suikast planları da deşifre oldu.Sosyal medyada yankı bulunca plan bozuldu
5.Fidan suikast planını hala canlı tutsa da E.Ala ‘Herkesi görevden uzaklaştırdık Camia’nın üzerine nasıl yıkacağız’ diye söylenip duruyor.
6. Çakma suikast olmazsa eğer IŞİD içindeki bize çalışan Acemler üzerinden Türkiye en ağır şekilde tehdit edilecek, sınırda eylemler olacak
7.Savaş tamtamaları arasında yolsuzluğun unutulması bir yana güçlü bir lidere ihtiyaç var denilerek BB’ye destek kampanyası başlayacak.
8. Seçimden sonra sınırı harekete geçirecek karapropagandacıları şimdiden uyaralım boşuna uğraşmayın ağababalarınızla beraber yıkılacaksınız
Eteğinizde ne varsa dökün diye efelenen BB, eteklerdekilerin döküleceği twitter’ı kapatmaya çalışarak efelenmenin sahte olduğunu kanıtladı.
Seninle olan hiç bir hesabımız kapanmayacak. Bu hesap burada bitmez. Korkma titre.
1. Millete çocuklarınızı okullardan alın diye nutuklar atıyorsun, bırak Camia’nın okulundaki veliler senin yakınındakiler çocuklarını almadı
2. Melih Gökçek dahil etrafında hiç bir AKP’li çocuklarını, torunlarını okullardan almıyor.Her gün sorup çıldırıyorsun. Kaybedenlerdensin.
Ne kadar seviyesizleşirsen seviyesizleş fıtratının gereğini yerine getiriyorsun sadece. Seviyene asla düşmeyeceğiz. Kaybedenlerdensin.
Partinin küfürbaz trolleriyle, düşünce üreten beyefendileri birbirine karıştırma.Fethullah Gülen senin dilini kullanmıyor diye deliriyorsun.
Dersim katliamından bahsedip duruyorsun ama yanıbaşındaki adamlar Sivas katliamının avukatları. Aleviler’e olan nefretini bilmeyen kalmadı.
Gezi eylemlerinde bizi bir gece acil çağırdın ‘Dış güç falan hikaye, olayların içinde Alevi’ler var köklerini kurutmak lazım’ dedin. Riyakar
Berkin, Alevi olmasaydı tavrın başka olacaktı ama şimdi kalabalıklara Dersim katliamından bahsediyorsun. Oy için ikiyüzlülükte sınırın yok.
Fethullah Gülen ve İzzettin Doğan’ın cami-cemevi projesini duyduğunda ettiğin küfürler Başbakanlık koridarlarında yankılanıyordu. Küfürbaz.
Sevdiğin tek ‘Alevi’ ekranda kalmak için sana mutlak itaat eden Sevilay Yükselir’dir. Etrafında sadece omurgasızlar kaldı Kaybedenlerdensin.
Ali Fuat Yılmazer’in programda anlattıkları seni çıldırttı.O gece sinir harbi yaşadın. Adam yine ekranda bu gece de senin için kabus olacak.
Ahmet Hakan’ın ‘Ne yaptı Aleviler size ne yaptı’ tiwitini sana okuduklarında ‘Kim kime ne yapacak göreceğiz’ diye kuru tehditler savurdun.
Satın aldığın binlerce bürokrat ve gazetecilerin varken neden sana muhalif olan üç beş kişiden bu kadar korkuyorsun. Korkma, titre.
BB’nin CB ve bakanlarla ilgili dinleme iddiaları doğrudur. BB’nin talimatıyla H.Fidan’ın MİT’teki ekibi dinlemiş tapeleri BB’ye sunmuştur.
1.B.Atalay’la ilgili çok önemli raporlar BB’nin önüne kondu. Raporu hazırlayanların hepsi pasifize edildi ve ayrı ayrı birimlere gönderildi.
2.Atalay’ın ne olduğunu neye hizmet ettiğini BB iyi bilir. Para aklama ve servet edinmede onun Acemlerle bağlantılarından istifade etmiştir.
3. BB altın zaafından ötürü yanında tuttuğu Atalay’ı kontrol ettiğini düşünerek yanılıyor. Tam tersi Atalay BB’yi kontrolünde tutar.
4. BB iki hafta içinde yapılan üç toplantıya sadece Atalay, Ala ve Fidan’ı çağırdı. Oysa Fidan ve Ala zaten Atalay’ın adamlarıdır.
5. Danışmanlarına hiç bir şekilde güveni kalmayan BB özel notları H. Doğan’a veriyor ama H. Doğan bunları Atalay’a sipariş ediyor.Kuşatılmış
6. Kabile devletindeki bütün şefler birbirlerine ihanet ediyor. Yakında bu ihanetleri kendi sonlarını getirecek. Kaybedenlerdensiniz.
1. Arkadaşlarımızdan biri bizim olduğumuz ortamda 19 Mart öğleden sonra Vakıfbank Altunizade şubesindeki adamını aradı.
2. Belarus’tan gelecek olan 1 milyar avro için zırhlı araç talep etti.Para Atatürk Havaalanı serbest bölgeye gelecekti. İşlemler tamamlandı.
3. Gelen para Valeris şirketiyle Hasan Ekşi’nin diğer şirketleri arasında para trafiğinin küçük bir meblağı. Baron’umuzun payı da var tabi.
4. Erdoğan Rejimi’nin kabile devleti henüz paralarını sıfırlayamadı. Trafik çok büyük olunca biraz zaman alacak. Kaçamayacaksınız.
5.Telefonu açan zat-ı muhterem yanındaki kişilerden hangisi Fuat Avni bulmak sana düşüyor.TİB elinizde artık dinleme yapılamıyor nasıl olsa.
BB, Fuat Avni’yi bulamayan Fidan ve MİT’i kevgire çeviredursun troller bulduk diyor. MİT’in trollere bağlanması faydalı olur kanaatindeyim.
Yarınki kalabalık sadece egolarını geçici süreliğine tatmin edecek Diktatörler yığınlara konuşmaktan haz alsa da yalnız ölürler Korkma,titre
MİT’teki adamlarını başörtülü bir kısım partililere saldırtıp mağdur edebiyatı yapacak kadar korkuyorsun. Korkma, titre.
Senin bulaştığın kirli işlerin %1’ini işlemiş olsaydım elektriği yasaklardım. Kaç gece oldu korkudan uyuyamıyorsun. Korkma titre
1.Abdestinden eminsen neden üç adamınla zamanı geldiğinde nasıl kaçacağının planını yaptın? Hangi ülkeden kritik biriyle pazarlığa oturdun?
2. En çok güvendiğin üç adamından biri ağzına sahip çıkmayınca bütün Danışmanlar’ın plandan haberdar oldu. Hiç biriniz güvenilir değilsiniz.
3. Günlerdir yanındakilerin konuştuğu tek şey ‘Bu işin içinden sıyrılamazsak bizim başımız yanacak’ oluyor. Artık herkes akibetini düşünüyor
4.Bakalım sana ilk kim ihanet edecek. Seçime kadar bir şeyler çıkabilir dediğinde gözündeki korkuyu hepimiz görüyoruz. Korkma, titre.
5.Her fırsatta kürettiğin mi? Senden habersiz Gül’e işbirliği yapan mı? Gizli dosyaları Atalay’a veren mi? Ailenle ilgili kayıtlar tutan mı?
6. İlk kim senin çöküşüne direnemeyip savcılarla, hüküm giymemek için gizli tanık anlaşması yapacak? Etrafın kuşatılmış. Kaybedenlerdensin.
Öyle sözler verdik ki duyan ya da okuyan bizi vatan haini ilan eder. H. Fidan https://www.youtube.com/watch?v=t4ebPqy0Cn0 …
Erdoğan, Türkiye’nin değil AKP’nin lideridir. Öcalan, Kürtler’in değil PKK’nın lideridir.
Açıktan takip etmeye korkup attığım tiwitleri canlı yayın arasında bile okuyan BB’nin kalemşörleri sakin olun ağababanızı devirmeye az kaldı
Yakında sizleri ekranda tutmak için kanal koordinatörlerini arayan ‘Danışman’ bulamayacaksınız. Kaybedenlerdensiniz. Korkmayın, titreyin.

Yorum bırakın