TİB ‘de hafıza siliniyor

1. KÇG’in ‘Paralel Yapı’ safsatasını bahane ederek hafızasını silmeye çalıştığı kurumların en önemlisi TİB. Son günlerde kumpasa hız verildi
2. Kumpasa alet olan Yüksel Y. ve İbrahim.H.S Türgev iftarında görüntülenmiş müfettiş ve bilirkişilerin durumu şaibeli hale gelmişti.
3. TİB’de görevlendirilen müfettiş ve bilirkişiler, fişledikleri bazı insanlara kumpas raporu ayarlamak için ayda 18 bin lira maaş alıyor.
4. BB Teftiş Kurulu Başkanı Yunus A. müfettişler Yüksel Y. ve Osman B.’yi TİB eski yönetimini zora sokacak rapor hazırlasın diye sıkıştırdı.
6. TİB’de müfettişlerin yaptığı tek iş, TİB Başkanı Cemalettin Ç.’nin önlerine koyduğu sahte delillere göre uydurma rapor hazırlamak.
7. Bilirkişilerle sözleşmeyi bizzat TİB yaptı. Denetlenen ve işveren aynı. 18 bin tl maaş alınınca Cemalettin ne derse raporlara o yazılıyor
8. Gölbaşı Savcılığı sekiz bilirkişi ayarlamıştı. Bunlardan sadece biri ki üniversite bitirememiş bilir (!) kişidir kendisi, TİB’e geldi
9. Üniversiteler, Türk Telekom ve Türksat’ın görevlendirdiği bilirkişiler TİB’e sadece bir kez uğradı. ‘Siz takılın biz hallediyoruz’ dendi.
10. Düzmece rapora itiraz edenler tasfiye edildi. İş ayarlanmış bilir(!) kişiye bırakıldı. D.Başkanı Alper Ö’ye danışmadan rapor yazılmıyor.
11. Hafta da bir MİT’in ‘Kaç İsmail Kaç’larından biri TİB’e giderek bilirkişilere nasıl raporlar istediklerini lisan-ı münasiple anlatıyor.
12. Bilirkişiler, Cemalettin’in kendilerini nasıl bir kumpasa sürüklediğini fark etmemesi onların ne kadar bilen kişiler olduğunu gösteriyor
13. Cemaalettin bize sunum yaparken dahiyane fikrini de açıkladı. Tiran’ın internete düşen konuşmalarını indirip TİB sistemine kopyalatmış.
14. Tiran’ın internete düşen konuşmaları şu an ‘ftp’ sunucusuna kayıtlı. Bazı biatçılar tarafından TİB sistemine kaydedilmeye çalışılıyor.
15. Kayıt formatını ve ses kalitesini TİB standardına getirip sisteme koyacak ve ayarlanmış bilirkişiler ‘Aa bakın neler bulduk’ diyecekler.
16.Bilirkişiler, TİB’de kayıtları bulmuş gibi yapacak, müfettişler savcılığa rapor yazacak, Havuz Medyası da Tiran’ı Cemaat dinlemiş diyecek
17. Dahi (!) Cemaletin şunun farkında değil. Tiran’ın reddettiği ve montaj dediği konuşmaların gerçek olduğunu kendi eliyle ispatlayacak.
18. Cemaletin, sisteme numara ekleme icraatı deşifre olunca kirli işlerde kullandığı C.İ.İ ve B.Ö’ye MİT kimliği kazandırıp kurtarma peşinde
19. Tiran, TİB’i MİT’e bağlayıp hepinizi kökten kurtarmak isterken bu telaş nedir Cemalettin Efendi? Delil üretme korkusu bacayı mı sardı?
20. Nerede, kiminle, nasıl kumpas kurduğunuzu biliyorum. Belgelerle kayıt altındasınız. Süreç tamamlanınca hiç biriniz kaçamayacaksınız.

TİB ‘de hafıza siliniyor” üzerine 2 yorum

Yorum bırakın